Seveniyle Sevmeyeniyle : Playful Kiss

Yazılıdan sonra bayan çok meşgul arkadaşımla birlikte böyle bir post hazırlayalım dedik ,ben playful kiss sevemediydim ancak o sevmiş burada bir twix  reklamı yapmazsam olmaz dimi :)
Bir zamanlar iki en yakın arkadaş vardı bir gün playful kiss'i izlerler biri playful kiss çok beğenirken, biri beğenmez. İkiside  bu yüzden araları bozulur biri dizinin güzel olduğunu savurken diğeride kötü olduğunu savunur tarafını seç playful kiss sever misin? Yoksa playful kiss sevemeyenlerden misin?

Bayan meşgul ve sevenler buraya !
 Merhaba arkadaşlar ben şu meşgul arkadaş.Ders çalışmaktan pek zamanım olmuyor ,pek bloğa girmeye zamanım olmuyor ama arkadaşlarımın yazılarını okunmaya çalışıyorum zaman buldukça neyse adım Kim Eun Min yani Beyza.
Konusuna gelirsek 
O Hani ,çok saf ve tembel bir kızdır .Okulun dahisi Q 200 olan aynı zamanda çok yakışıklı biridir.Aslında playful kiss ilk izlediğim zaman Beak Seung jo 'dan etkilenmiştir dogrusu sonradan O hani çok tatlı ve sempatik gelmişti.Arkadaşım beğenmesede her bölümünü merakla izlemistim :)


                                     SPOİii
Şimdide siz izleyenlere hatırladığım repliği hatıralatacağım.
 alıntıdır

alıntıdır

alıntıdır
Evet bencede türünün tek örnekleri.

alıntıdır
Burada kıskançlık sezdim biraz :)

O hani'nin bebek hayalleri.

Birde sevmeyenler buraya gelsin !


1. Oğlanın bitmek bilmeyen uyuzlukları.

2. Oğlanın peşini bırakmayan kızlar,balayına gittiklerinde bile bırakmadılar.

3.Oğlanın erkek kardeşi tıpatıp abisi gibi uyuzdu.


4. Kızın saf ve aptal olması
5.Dizinin sonundaki oyuncak ayıları sevdim.

6. Özel bölümleri daha çok sevdim

7. Bong Joon Gu son anda o Chris denen kızlaki ilişkisi hic gerçekçi değildi aksine saçmaydı.

8. Başta Yoon Hea Ra sevemesemde sonradan sevdim.
Bu tatlı resimle yazımı sonlandırıyorum ;)

Yorumlar

  1. Benim ilk izlediğim ve Kore dizilerine abone olmamı sağlayan dizidir kendileri ve tabi Hyun Joong manyağı olmak da var bunun yanında. Hala bazen açıp izlerim. Seven taraftayım yani :)

    YanıtlaSil
  2. İlk izlediğim dizilerden değildi .Herkes çok güzel diyordu izlemeye başladım ilk 5-6 bölüm çok güzeldi .Hatta niye daha önce izlemedim dedim ancak sonra oğlanın uyuzlukları ,kızın saflıkları bitirdi beni .
    Eğer ilk izlediğim Kore dizilerinden olsaydı eminim bende severdim :)

    YanıtlaSil
  3. :) Ben hala çok seviyorum

    YanıtlaSil
  4. Çok eğlenerek izlediğim dizilerden biriydi :))

    YanıtlaSil
  5. Bnde sevenlerdenim Esra'nin aksine sjsjjdf

    YanıtlaSil
  6. Ata sporumuz nede olsa laf sokmak .Afferim ben açıkçası sewemedim sıcakkanlı erkekleri severim ama hep uyuzlar kazanır ya bi kere de 2. Erkekler kazansın hıh

    YanıtlaSil
  7. Bu dizi sevilmez mi ki! Kore dizilerine ilk personal taste ile başladım ikincisidir kendisi ;)

    YanıtlaSil
  8. Sevemedim işte hele o peşini bırakmayan kızlar yok mu bi rahat bırakmadılar dizi boyunca ciftimizi balayındada.ya aslında Tayland versiyonunu izlemeyi düşünüyorum bakalim o da boyle olacak mı diye ? Mike için izlenir :)

    YanıtlaSil
  9. Kore'den Taylanda falan geçemedim daha :) Bu arada mimledim seni canım, bir ara bakarsın ;)

    YanıtlaSil
  10. Tamam canım bu hafta içimde bakmaya çalışacağım.

    YanıtlaSil
  11. Tek değilsin ben de sevemedim. Bi kere konusu ve senaryosu itibari ile gerçekten ergence ve ergenlere yönelik bir diziydi. Fakat diğre taraftan meşgul arkadaşının da sevmeye hakkı var çünkü özel bölümler gerçekten güzeldi.

    Senaryosunu neden sevmediğimi de tek cümleyle açıklıyım: Kızı son bölümde seven ve evlenince bile hor gören bir eş sevilmeyecek bir karakterdir. Özellikle de benim gibi daha çok dışa değil de içe önem veren izleyiciler için :)

    Bu kadar kötü yorum yapma sebeplerimden biri de Bkz: http://littleagashisdiary.blogspot.com/2015/09/manyak-fanlardan-gna-geldi-uzgunum-ama.html

    YanıtlaSil
  12. İşte sonunda biri beni anladı :) Evet haklısın o kadar uyuz bir karakter görmedim .Ben sevdikten sonra uyuzluğu bırak yumuşak erkek gördüm de bu bırakmadı gitti ve çok güzel bir cümleyle açıklamıssın sevememizin nedenini :)

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. o son gif ne tatlıdır öyle. :))
    sayılı seyrettiğim kore dizilerinden birisidir, şahsen bu dizi için görüşüm hep arafta olmuştur, beğenip beğenmeme konusunda um... nasıl diyeyim, lois lane, kate beckett, samantha carter gibi güçlü (kişilik olarak güçlü, sessiz kalmayan) bayan karakterleri sevince, ha ni'nin durgun, saf halleri epey bir afallatmıştı, eh, tabii kızın böyle olup üstüne de çocuğun ukala mı desem bilemedim ama tavırları hoşuma gitmeyince, hatta seyrederken epey atarlanmama vesile olunca ikili arasında ki kimyaya şaşırarak seyretmiştim. yine de dediğim gibi o yer yer, yüzümü güldüren sahneler yok değildi. bu nedenle tam negatifte olamıyorum diziye karşı, iki arada bir derede kalmış izleyici kitlesi olarak duruyorum.

    YanıtlaSil
  15. Riv kız seni de özledim ya bu okul hayatı mahvettin beni hıh :( En azından tarafsüzsın o da iyi bayan meşgul arkadaş Tayland ver. Başladı sonunda onu Amerikan dizilerinden kurtardım :) yakında Tayland ver.gelirsek sasmayın :)

    YanıtlaSil
  16. Valla şu kore dizileri çok garip geliyor bana :)

    YanıtlaSil
  17. Genelde erkekler pek sevmez , o yüzden tuhaf geliyor olabilir sana ama ben çok seviyorum ancak bazı diziler beni çok bayıyor mesela bu dizi zor bitirdim .

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kiss Me Tayland konusu

Sachiiro No One Room Konusu ve Yorumum

Cheese İn The Trap konusu ve yorumum

Birbirinden Alakasız 5 Soru Mimi

Mim : Gökten 3 elma düşmüş